Agenda

Lezing Down to earth              Helaas kan de lezing door ziekte niet doorgaan

In 2014 ontmoette ik Joan van Wijnen en haar zoon Michael Eikelenboom. Michael heeft het syndroom van Down en spreekt nauwelijks. Zijn moeder faciliteert zijn communicatie en verwoordt wat hij de wereld wil laten weten.

In de lezing vertelt Joan hoe zij tijdens een leven in isolement en depressie  de begaafdheid van haar zoon en zijn gift aan de wereld ontdekte. Samen zullen wij de betekenis van Michael en andere Downers voor de wereld belichten.

 

Tijdstip: dinsdag 14 februari 2017 van 19.45 – 22.00 uur

Plaats: Therapeuticum Aurum  – Frits de Zwerverhove 1  - Zoetermeer (www.therapeuticumaurum.nl)

Website Joan en Michael: www.spireality.nl

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer info: www.spireality.nlwww.bezieldleren.nl

 

 

 

Comments are closed.